Politica de Confidentialitate

  • Home
  • /Politica de Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PRIVIND PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Noi, Asociația GOPS ne angajam sa va protejam datele personale atunci cand prelucram aceste date. Inainte de a ne trimite datele dumneavoastra personale, va incurajam sa cititi aceasta politica, care va va oferi informatii cu privire la modul in care Asociația GOPS proceseaza datele personale, ca parte a procesului de furnizare a serviciilor noastre.

Ce date personale colectam si cum procesam datele dumneavoastra personale?

Cand contactati Asociația GOPS, vom procesa informatiile, inclusiv datele personale pe care ni le-ati dezvaluit sau detaliile privind expedierea, cum ar fi numele, prenumele, numarul de telefon, adresa postala sau adresa de e-mail. Va recomandam sa nu dezvaluiti date personale sensibile, cum ar fi date care dezvaluie originea rasiala sau etnica, religia, apartenenta la sindicate, orientarea sexuala, starea de sanatate, cod numeric personal etc.

Asociația GOPS poate, de asemenea, sa primeasca date personale despre dumneavoastra de la alti operatori de date in scopul furnizarii sau asistentei de catre Asociația GOPS prin intermediul Serviciilor sau solicitari catre sau de la dumneavoastra ca beneficiar final al unui anumit Serviciu.

Asociația GOPS va prelucra datele personale in conformitate cu legislatia in vigoare. Retineti ca datele cu caracter personal pot fi prelucrate in baza unui temei juridic diferit, cum ar fi consimtamantul, contractul, obligatia legala, protejarea si urmarirea intereselor legitime, etc. Interesul legitim ar putea fi prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri interne in Asociația GOPS, cum ar fi in scopuri legate de Serviciu/ de produs si scopuri de marketing.

In cazul in care, in circumstante exceptionale, furnizati catre Asociația GOPS date cu caracter personal clasificate ca date personale sensibile, Asociația GOPS este obligata sa proceseze aceste date cu caracter personal sensibile, numai in conformitate cu legislatia aplicabila, pentru care este necesar mai intai acordul dumneavoastra expres.

De ce colectam si procesam datele dumneavoastra personale?

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate in primul rand pentru a indeplini parteneriatul incheiat cu Asociația GOPS sau cu clientul Asociației GOPS sau cererea dumneavoastra, pentru a lua masuri pentru a va rezolva solicitarile dumneavoastra (de exemplu, atunci cand completati un formular de contact ca parte a unei inregistrari sau a unui sondaj) sau prin lege, sau dupa cum se poate impune de legile aplicabile, inclusiv legile aplicabile privind protectia datelor.

Pentru cat timp stocam datele dumneavoastra personale?

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile mentionate mai sus si in conformitate cu legislatia in vigoare, mai ales daca ati incheiat un contract cu Asociația GOPS sau Asociația GOPS a primit date personale despre dumneavoastra de la clientii Asociația GOPS cu care au incheiat un contract.

Cu cine impartasim datele dumneavoastra personale?

Datele dumneavoastra personale pot fi partajate cu anumiti furnizori de servicii sau agenti si furnizori de servicii IT. Orice furnizor tert utilizat de Asociația GOPS va fi obligat sa va proceseze datele dumneavoastra personale numai in conformitate cu instructiunile Asociația GOPS si sa pastreze o siguranta rezonabila a datelor dumneavoastra personale.

De asemenea, Asociația GOPS poate sa transmita datele dumneavoastra personale catre furnizori terti, cum ar fi transportatorii, pentru a va oferi Serviciile.

In anumite circumstante si in conformitate cu legislatia, ar putea fi necesara divulgarea datelor catre autoritati. Putem, de asemenea, dezvalui datele dumneavoastra personale pentru a ne stabili, exercita sau apara drepturile legale.

In cazul unei reorganizari sau al unei vanzari totale sau partiale a activitatii Asociația GOPS, divulgarea, daca este cazul, va avea loc in conformitate cu legislatia aplicabila periodic, care reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele dumneavoastra personale pot fi comunicate altor companii/ entitati patenere cu Asociația GOPS, daca este cazul. Astfel de companii includ companii situate in tari din afara UE/ SEE care nu pot asigura acelasi nivel de protectie a datelor ca si tarile din UE/ SEE.

Inainte de transferul datelor dumneavoastra personale catre terte parti situate in afara UE/ SEE, entitatea relevanta a Asociația GOPS incheie un acord de transfer cu acest beneficiar pe baza clauzelor contractuale standard ale Comisiei Europene pentru a asigura un nivel adecvat de protectie a datelor in legatura cu astfel de transferuri in afara UE/ SEE.

Cum va protejam drepturile?

Orice consimtamant pe care ni l-ati furnizat in timpul procesului poate fi retras in orice moment printr-un mesaj (a se vedea detaliile de contact de mai jos).

De asemenea, aveti drept de acces la datele personale procesate in legatura cu dumneavoastra, sub rezerva anumitor exceptii legale. In plus, puteti contesta colectarea si prelucrarea ulterioara a datelor dumneavoastra personale. In plus, aveti dreptul sa solicitati ca orice prelucrare sa fie limitata, ca datele dumneavoastra personale sa fie corectate, daca este necesar, sau sterse in anumite circumstante.

[In anumite situatii, puteti solicita, de asemenea, sa va oferim o imagine de ansamblu a datelor dumneavoastra personale intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit de un computer si ne puteti solicita sa transmitem aceste date altui operator de date.]

In orice moment, puteti contesta prelucrarea datelor dumneavoastra personale in scopul comercializarii directe.

Pe cine trebuie sa contactati?

Daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dumneavoastra sau daca aveti intrebari cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau despre prelucrarea datelor dumneavoastra personale, ne puteti contacta la adresa de email bogdan.tudora@gops.ro sau telefonic la numarul +40 745 064 185.

Reclamatii

Daca doriti sa depuneti o reclamatie legata de prelucrarea datelor dumneavoastra personale, ne puteti contacta prin e-mail, telefon sau scrisoare, dupa cum este indicat mai sus. De asemenea, puteti depune o reclamatie la agentia/ autoritatea de supraveghere locala pentru protectia datelor.

GOPS este o organizaţie non-profit care promovează educaţia de la vârste timpurii. Foloseşte site-ul nostru pentru a susţine alfabetizarea şi programele educaţionale pentru copiii şi tinerii din România. Află cum poţi participa cu donaţii şi explorează oportunităţile de voluntariat în cadrul proiectelor GOPS.